My Image

Ett nytt hem

Jag hjälper dig att förnya ditt hem. Tillsammans omfördelar vi det du redan har och skapar på så sätt en känsla av förändring. Vill du ha en total makeover med nya inredningsdetaljer, nya möbler, nya färger och spännande belysning som förnyar hemmet, så gör jag även det.

Jag kan hjälpa dig med allt från rådgivning till att ge hela din bostad ett lyft som medför att ditt hem får en helt ny harmoni och du kommer att trivas bättre. Eftersom vi alla har olika smak är ett nära samarbete med dig som kund viktigt.

Jag inleder därför alltid alla projekt med ett personligt möte där jag går igenom din stil, vad du är missnöjd med i ditt hem och vilken förändring du förväntar dig. Jag vill veta vem som lever i hemmet och vilken funktion de olika rummen har.
Sist, men inte minst går vi igenom budgeten eftersom den är den viktigaste utgångspunkten för att vi skall lyckas med projektet.

Gabriella Interiors

Hem i Frankrike eller Italien?

Jag har levt i dessa länder under många år och pratar flytande franska och italienska. Jag har god kännedom om både fastighetsaffärer och kontakten med hantverkare.

Utöver att jag självklart kan hjälpa till med inredning även i era hem där, kan jag hjälpa till med det byråkratiska och fungera som tolk.