My Image

Ett nytt hem

Jag hjälper dig att förnya ditt hem. Tillsammans omfördelar vi det du redan har och skapar på så sätt en känsla av förändring. Vill du ha en total makeover med nya inredningsdetaljer, nya möbler, nya färger och spännande belysning som förnyar hemmet, så gör jag även det.

Jag kan hjälpa dig med allt från rådgivning till att ge hela din bostad ett lyft som medför att ditt hem får en helt ny harmoni och du kommer att trivas bättre. Eftersom vi alla har olika smak är ett nära samarbete med dig som kund viktigt.

Jag inleder därför alltid alla projekt med ett personligt möte där jag går igenom din stil, vad du är missnöjd med i ditt hem och vilken förändring du förväntar dig. Jag vill veta vem som lever i hemmet och vilken funktion de olika rummen har.
Sist, men inte minst går vi igenom budgeten eftersom den är den viktigaste utgångspunkten för att vi skall lyckas med projektet.

Gabriella Interiors
Gabriella Interiors

Hem i Frankrike eller Italien?

Jag har levt i dessa länder under många år och pratar flytande franska och italienska. Jag har god kännedom om både fastighetsaffärer och kontakten med hantverkare.

Utöver att jag självklart kan hjälpa till med inredning även i era hem där, kan jag hjälpa till med det byråkratiska och fungera som tolk.

Inredning/homestyling

Gabriella Interiors

Kostnadsfritt

Ett första möte

Vi träffas på mitt kontor och vi går igenom dina önskemål och målsättning med förändringen av ditt hem. Ta gärna med bilder och planritningar; detta underlättar för att jag snabbt skall sätta mig in i ditt projekt. Utifrån detta möte tar vi tillsammans ett beslut om hur du vill går vidare.

Jag lämnar alltid kostnadsförslag eller en offert innan jag påbörjar ett beställt projekt. Nedan kan du se några prisexempel på inredningsförslag.

Inredningskonsultation 995:-/tim

Gabriella Interiors
Gabriella Interiors

Pris: 500:-

(Om du bestämmer dig för att anlita mig till uppdraget, kommer denna kostnad att dras av från det totala priset.)

Projektstart

Vi träffas i ditt hem och pratar färger och stil. Du berättar om hur ditt drömhem ser ut och förklarar för mig vilka dina mål är med projektet. Jag letar upp den dolda skatten i ditt hem för att kunna sätta den i fokus och antecknar också hemmets problem som jag finner lösningar till. Jag mäter och tar lite bilder på ditt hem som jag sedan använder mig av när vi träffas inför idé- och offertmötet. Jag sammanställer även ett förslag utifrån dina önskemål. En kortare projektbeskrivning samt en offert skickas till dig inom 5 arbetsdagar.

Prisexempel inredningsförslagBeräknat på ca 20 kvm, för eventuellt eget arbete

Gabriella Interiors
Gabriella Interiors

Pris: 2.500:- per rum

1 rum

Efter ett projektstartsmöte tar jag fram ett inredningsförslag och presenterar detta med ett moodboard, ett kollage och en planritning med förslag på ommöblering alternativt nya möbelförslag.

Gabriella Interiors
Gabriella Interiors

Pris: enligt offert

Hela hemmet

Här gör jag ett moodboard, ett kollage, en planritning med möbelförslag, färgschema, belysningsplan samt tygförslag. Arbetet presenteras muntligt på plats i ditt hem.

Gabriella Interiors
Gabriella Interiors

Pris: 3.000:- per rum

Ljussättning

Ljussättning är den första och viktigaste inredningen. Jag kommer till dig och gör en analys utifrån ljusinsläpp, läge, möblering och funktion. Utifrån detta gör jag en belysningsplan och ger förslag på lampor och belysning.

Gabriella Interiors
Gabriella Interiors

Pris: 2.000:- per rum

Färgsättning

Vill du förnya ditt hem med färg? Jag kan hjälpa dig att göra en hel färgsättning med ett färgschema samt förslag på textilier och accessoarer. Vi utgår från vilka färger du skulle vilja ha i ditt hem och tillsammans, utifrån de slutsatser jag kommit fram till i min analys, bestämmer vi den färg som lämpar sig i de olika rummen.

Gabriella Interiors
Gabriella Interiors

Pris: offert lämnas alltid innan arbete påbörjas.

Total inredningstjänst

Jag hjälper dig att förverkliga och färdigställa hela inredningen enligt det jag presenterat.

Gabriella Interiors
Gabriella Interiors

Pris: enligt offert

Inredning av arbetsplatser

Naturligtvis jobbar jag även med inredning av restauranger, hotell, kontor och offentliga platser.

Konsultation 995:-/tim. Alla priser är inkl moms.
Ev milersättning/frakt/transportkostnader tillkommer.